13-02-18

Permalink 14:47:59, av admin Email , 15 ord, 380 visningar   Swedish (SE)
Kategorier: Segling

Stockholm Boat Tours

Ny promotionvideo ute för Stockholm Boat Tours.

Se den här:
Stockholm Boat Tours

12-05-20

Permalink 20:18:28, av admin Email , 116 ord, 5123 visningar   Swedish (SE)
Kategorier: Karriär

Läxhjälp i matte och fysik på distans

Nu finns även läxhjälp på distans som en produkt hos mattepedagog.se! Eftersom företaget fortfarande är i Stockholm, men min ambition är att nå ut i hela landet, tänker jag prova att sälja undervisning via Skype. Priset blir lite billigare än hemma hos kund, eftersom restiden försvinner, och det går att schemalägga undervisningen mer flexibelt.

Jag har tidigare hållt ett webinar i matte med mycket gott resultat, så jag vet att tekniken fungerar. Nu gäller det bara att nå ut till alla elever och få dem att prova den här metoden för matteundervisning.

Så här kan det se ut vid en mattelektion online.

12-03-21

Permalink 17:31:42, av admin Email , 229 ord, 1297 visningar   Swedish (SE)
Kategorier: Karriär

Mattepedagog.se gör entré!

Sedan ett par månader tillbaka erbjuder jag läxhjälp och privatundervisning i matte. Eftersom jag tidigare jobbat som instruktör i olika sammanhang, var det ett naturligt steg att starta mitt eget matteföretag.

Förra helgen höll jag min första kurs inför Högskoleprovet, med specialinriktning matte. Det nya högskoleprovet innehåller betydligt mer matte än sin föregångare, så därför finns ett stort behov av att kunna få förklarat hur de olika delarna lättast hanteras.

Som för de flesta nyföretagare är det mycket arbete i början för att nå fram till nya elever. Men eftersom det är så roligt att arbeta åt sig själv, känns detta arbete inte belastande utan är mest roligt! Och belöningen kommer snabbt, då jag ser hur glada mina elever blir när de lär sig en massa nya saker.

Det är många som säger att matte är tråkigt och svårt. Jag har så många erfarenheter på hur folk ändrar uppfattning efter ett par lektioner. Så här är min uppmaning till dig som tillhör ovanstående kategori: ge mig en chans att visa dig en annan sida av matten än vad du är van vid! Jag är övertygad om att du kommer att bli positivt överraskad. :-)

10-09-02

Permalink 20:14:49, av admin Email , 126 ord, 1351 visningar   Swedish (SE)
Kategorier: Karriär

Dags att flytta!

Ja, inte rent fysisk. I alla fall inte just nu. :-) Däremot kommer den här bloggen att ändras en aning. Till att börja med kommer bloggen att vara på engelska. Det är helt enkelt dags att bli internationell och nå en större publik. Bloggen kommer att finnas här och kommer att vara inriktad på resor och en aktiv livsstil.

Alla gamla inlägg här kommer att finnas kvar. Men allt nytt kommer att hamna i den nya bloggen. Jag funderar också på att rekrytera ett antal gästbloggare som får skriva om sina specialintressen inom "travel and lifestyle".

Hör gärna av er med synpunker och idéer, eller om ni vill vara med och blogga!

Hälsningar,

Joel

09-12-24

Permalink 11:07:34, av admin Email , 234 ord, 4290 visningar   Swedish (SE)
Kategorier: Resor, Karriär, Flyg

God Jul och Gott Nytt År!

Sitter just nu på Malmö Airport och väntar på att flyget ska ta mig upp till Stockholm för julfirande med familjen. Ute är det fortfarande stora snövallar, trots de senaste dagarnas töväder. Det har kommit mycket snö här!

Jag har påbörjat många inlägg här på bloggen med att säga att det hänt mycket, eller att tiden gått fort. Såhär på självaste julafton sitter jag och funderar över var julen egentligen kom farandes ifrån och vart hela 2009 tog vägen!

För ett år sedan satt jag i min lägenhet i Gustavsberg och ville helst av allt bara resa bort någonstans. Jag hade inget jobb, efter att ha tagit examen från TFHS, och hade upplevt ännu en flytt med många avsked. Sedan dess har jag flyttat igen(!), ÄNTLIGEN fått påbörja min karriär som pilot, träffat många nya vänner och bekanta och ser nu verkligen fram emot att fira av 2009 på bästa tänkbara sätt!

Jag ser också med stor spänning och glädje fram emot 2010. Det finns så mycket jag vill göra nästa år och jag är verkligen övertygad om att allt finns där ute inom räckhåll. En RIKTIGT God Jul till Er alla, och ett Gott Nytt 2010!

Dominican Republic

::

Joels blogg

Hej! Jag heter Joel Ring och jag var tidigare student på TFHS i Ljungbyhed. Nu jobbar jag som privatlärare i matte i mitt företag mattepedagog.se Det här är bloggen där jag skriver om mina äventyr, resor, och om helt vanliga dagar.

Kontakta Joel

|

Sök

Diverse

XML-Flöden

Vad är RSS?

Vilka är Online

  • Gäster: 1

powered by
b2evolution